Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Vitalis

21 maj 2019 (Hela dagen) till 23 maj 2019 (Hela dagen)
Svenska Mässan, Göteborg
PICTA kommer finnas på plats på Vitalis - Nordens ledande konferens och mässa kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts drygt 5000 representanter ifrån kommun, landsting, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration.

I demonstrationen som sker i vår testambulans på plats (en del av PreTest) kommer vi att visa hur man använder realtidsvideo för att styra strokepatienter till rätt vårdinstans för optimal behandling, dvs ViPHS projektet.

Välkommen till vår monter B02:51, demonstration sker:

  • Tisdag 14:00
  • Onsdag 10:00 & 13:00
  • Torsdag 10:00

Vi kommer att ha en skådespelare som spelar patient samt ambulanspersonal och en strokeexpert som på distans medverkar i bedömningen av lämpligaste vårdrutin. Det hela tar ca 30 minuter och kommenteras så att det blir lätt för åskådare att följa vad som händer. 

Vi bjuder på entrén (ord. pris är 495 kr) - när du anmäler dig anger du bara vår bjudkod i registreringsformuläret: 3yrbsj-19039

När: 21-23 maj
Var: Svenska Mässan, Göteborg - PICTA finner du i monter B02:51

Anmälan

PICTA deltar även aktivt i konferensdelen. Se programmet här >

VÄLKOMMEN!

Konferensprogrammet erbjuder ca 200 föreläsningar kring digitaliseringens möjligheter i upp till sju parallella spår och på utställningen visar runt 200 utställare produkter och tjänster inom området.

Arrangeras av Svenska Mässan.