Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Välkommen på workshop om skyddsutrustning för vårdpersonal

8 september 2020 09:00 till 12:00
Online (Zoom)
PICTA är engagerad i samverkansprojektet Inn2health, där man nu bjuder in till en spännande workshop om skyddsutrustning för vårdpersonal. Hur kan man skapa innovationer som är både smarta och hållbara? Anmäl dig nedan om detta är en utmaning för dig eller din organisation!

Läs mer och anmälan

Mer om projektet

Inn2Health är ett 3-årigt teknik- och branschöverskridande samverkansprojekt mellan alla science parks inom Västra Götalandsregionen (VGR), samt MedTech West och VGR genom Innovationsplattformen och Koncerninköp.

Inn2Health har som syfte att verka som en plattform för att förbättra och förenkla dialogen och interaktionen mellan entreprenörer, näringsliv, vårdens behovsägare och universitet & forskning, för att möjliggöra för fler innovationer i hälso- och sjukvården. Genom att utgå ifrån hälso- och sjukvårdens behov har projektet som mål att utveckla processer och verktyg för att synliggöra dessa behov, samt stärka de mindre företagens förutsättningar att skapa konkurrenskraftiga innovationer som möter vårdens och patienternas behov.

Samverkanspartner: Sahlgrenska Science Park, Lindholmen Science Park, Johanneberg Science Park, MedTech West, Science Park Borås, Science Park Skövde, Wargön Innovation genom Innovatum, samt VGR genom Innovationsplattformen och Koncerninköp.

Arrangeras av Sahlgrenska Science Park, PICTA, Wargön Innovation, Science Park Borås och Medtech.