Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

PICTA talar på IT i Vården 2020

1 december 2020 09:00 till 17:00
Online
IT i vården-dagen är en viktig mötesplats för digitaliseringen inom vården. PICTA är representerat av Bengt-Arne Sjöqvist och Hanna Maurin Söderholm.

I många år har vi diskuterat hur tekniken ska hantera de vårdens stora omställning. Vi har sett spännande ny teknik och många lyckade digitala projekt implementeras.

Nu vill vi byta fokus: hur ska tekniken hantera patienters och professionernas nya krav? Hur kan vi underlätta, spara tid och effektivisera både för de som är mottagare, och för de som verkar inom hälso- och sjukvården? Vad är egentligen prioriterat av de som använder tekniken? Hur kan man förbättra vardagen och minska stressen hos dem?

Var med i diskussionen den 1 december och ta del av inspirerande talare och digitala lösningar som lyfter vården. Tillsammans diskuterar vi viktiga frågor och stötestenar som kan stå i vägen för utvecklingen. Vi lyfter det mest intressanta inom: AI, innovation och interoperabilitet. Vi kommer naturligtvis också att blicka in i kristallkulan för att se vilka trender och vilken teknik som väntar oss.

It i vården-dagen är en av Sveriges viktigaste mötesplatser för digitaliseringen inom vården – välkommen!

PICTA presenterar på seminariescen 4.

  • Bengt Arne Sjöqvist kl 12.35 "Den prehospitala sjukvården behöver utnyttja möjligheterna med Digital hälsa"
  • Hanna Maurin Söderholm kl 13.05 "Triple helix-samverkan i den prehospitala vårdens digitalisering"

Läs hela programmet här