Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

IT i Vården 2020

1 december 2020 09:00 till 17:00
Online
It i vården-dagen är en viktig mötesplats för digitaliseringen inom vården. PICTA deltar med presentationen "Ett lyckat projekt – från ax till limpa" med Bengt-Arne Sjöqvist och Hanna Maurin Söderholm.

I många år har vi diskuterat hur tekniken ska hantera de vårdens stora omställning. Vi har sett spännande ny teknik och många lyckade digitala projekt implementeras.

Nu vill vi byta fokus och fråga oss: hur ska tekniken hantera patienters och professionernas nya krav. Hur kan vi underlätta, spara tid och effektivisera både för de som är mottagare, och för de som verkar inom hälso- och sjukvården. Vad är egentligen prioriterat av de som använder tekniken? Hur kan man förbättra vardagen och minska stressen hos dem?

Var med i diskussionen den 1 december och ta del av inspirerande talare och digitala lösningar som lyfter vården. Tillsammans diskuterar vi viktiga frågor och stötestenar som kan stå i vägen för utvecklingen. Vi lyfter det mest intressanta inom: AI, innovation och interoperabilitet. Vi kommer naturligtvis också att blicka in i kristallkulan för att se vilka trender och vilken teknik som väntar oss.

It i vården-dagen är en av Sveriges viktigaste mötesplatser för digitaliseringen inom vården – välkommen!

PICTA presenterar "Ett lyckat projekt – från ax till limpa", med Bengt-Arne Sjöqvist och Hanna Maurin Söderholm.

Läs mer