Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Flisa-kongressen 2022 goes Piteå

20 september 2022 (Hela dagen) till 22 september 2022 (Hela dagen)
Pite Havsbad
Norrbotten är lika stort som Österrike och 10 gånger större än Skåne. Området gränsar till både Finland och Norge, och det bor 250 000 norrbottningar på en fjärdedel av Sveriges yta. Alla ska ha ett säkert akut omhändertagande, året runt i alla väder. Det är en spännande utmaning som Flisa 2022 kommer att fokusera på.

Norrbotten är lika stort som Österrike och 10 gånger större än Skåne. Vi gränsar till både Finland och Norge. Här bor 250 000 norrbottningar på en fjärdedel av Sveriges yta. Alla ska ha ett säkert akut omhändertagande, året runt i alla väder. Det är en spännande utmaning som du får veta allt om på Flisa 2022 som i år äger rum på Pite Havsbad den 20-22 september. 

Flisa, Föreningen för Ledningsansvariga inom Svensk Ambulanssjukvård är en ideell organisation som är fackligt och politiskt obunden. Föreningen består av verksamhetschefer, medicinskt ledningsansvariga och utbildningsansvariga från Sveriges 21 sjukvårdsregioner. Flisas syfte är att utveckla svensk ambulanssjukvård med gemensamma kompetenser och föra samman aktörer. En del i arbetet är att årligen anordna Flisakongressen, där regionerna i Sverige turas om att ha värdskapet. 

Program och mer information hittar du på Flisa-kongressens hemsida: 
Flisa 2022