Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Welcome to a MedTech West seminar

20 november 2017 11:30
Förmaket, Vita stråket 12, Sahlgrenska Universitetssjukhuset
Om resan från forskningsprojekt till golden standard. Göteborgsföretaget Predicare presenterar hur deras produkt RETTS på 12 år gått från att vara ett forskningsprojekt på Sahlgrenskas akut till att i dag vara golden standard som används av 95 % resp. 60 % av akutvården i Sverige och Norge.

 

Beslutstödet RETTS (Rapid Emergency Triage and Treatment System) startade 2005 som ett forskningsprojekt på Sahlgrenska AKOM. RETTS är ett beslutsstöd som säkert och snabbt hjälper vårdgivaren att bedöma den medicinska risken samt definiera nästa processåtgärd. Fram till idag har över 30 miljoner patienter blivit ”rettsade” i Sverige, Norge och Nepal.

Göteborgsföretaget Predicare kommer på detta lunchseminarium att dela med sig av erfarenheterna från RETTS resa från idé till golden standard som används av 95  % av akutvården i Sverige och 60 % av akutvården i Norge. Dessutom får vi höra hur digitalisering kan öka både säkerheten och effektiviteten samt hur prediktiv analys kan förbättra flödena i hela vårdkedjan.
 

När? 20 November kl. 11:30-12:30 (13:00 inkl. lunch) 
Var? Förmaket, Vita stråket 12, Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vi bjuder på en lätt lunch efter seminariet till deltagare som anmält sig senast den 16 november.

ANMÄLAN

 

 

Arrangeras av MedTech West.